Palvelemme hyvällä asenteella ja aina aikataulussa!

Palvelemme hyvällä asenteella ja aina aikataulussa!

Palvelumme

Helsingin Talotekniikka Oy hoitaa kaikki rakennusten sähköiseen talotekniikkaan ja kiinteistöjen tekniseen kunnossapitoon liittyvät työt. Palvelualueemme ulottuu pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle.

Meillä on vankka kokemus sekä teollisuuskiinteistöjen että suurten toimistokiinteistöjen tila- ja vuokaralaismuutoksiin liittyvistä sähkö- ja turvallisuusjärjestelmien saneeraustöistä. Isännöintiyritykset monipuolisine kohteineen ovat yksi iso asiakasryhmämme. Hoidamme ammattitaidolla myös yksityisasiakkaiden sähkötyöt tarvittaessa aina rakennusten sähkösuunnittelusta lähtien.

Palvelemme monipuolisesti

Asennuspalvelut. Kaikki sähköurakointiin liittyvät työt, kuten tilamuutosten aiheuttamat asennustyöt ja sähkökeskusten siirrot, verkko- ja voimavirtaan liittyvät muutostyöt, energiatehokkuuden parantamiseen liittyvät valaistusasennukset sekä ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmiin liittyvä sähköurakointi. Laadimme asennuksista aina mittauspöytäkirjat.

Lämpökuvaukset. Selvitämme lämpökameroilla esimerkiksi vanhojen kiinteistöjen sähkökeskusten kunnon. Teemme myös muiden kohteiden lämpökuvauksia.

Sähkösuunnittelu. Ammattisuunnittelijamme laatii sähkösuunnitelmat CAD-ohjelmistolla ja piirtää tarvittavat dokumentit. Kohde suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Luotettavien ja pitkäaikaisten yhteistyökumppaniemme kanssa pystymme tarjoamaan kaikki LVISA-palvelut. Laajassa ja hyväksi koetussa yhteistyöverkostossamme on niin suuria kuin pienempiäkin talotekniikka-alan yrityksiä.

Kuulumme käänteisen arvonlisäveron piiriin ja toimimme tarvittaessa myös pääurakoitsijana.

Asenteella ja aikataulussa

Olemme vakavarainen ja kaikki työnantajavelvoitteensa mallikkaasti hoitava perheyritys, jonka suonissa virtaa sähköalan ammattitaitoa jo 25 vuoden ajalta. Palveluksessamme pärjäävät työnsä ammattitaidolla ja hyvällä asenteella tekevät sähköasentajat. Ja hyvin ovat pärjänneet ja viihtyneet, sillä vaihtuvuus on meillä todella vähäistä. Onpa mukana ammattiosaajia sieltä 25 vuoden takaakin.

Aikataulutus on taitolaji. Meillä tämä taito on hyppysissä. Pitkän kokemuksen myötä urakat on laskettu ammattitaidolla. Hutilointia ei sallita ja kullekin työmaalle ja asennustyövaiheelle varataan riittävästi työaikaa. Myös täsmällisyys on taitolaji. Helsingin Talotekniikan asentajat ovat ajoissa paikalla, kuten hyviin tapoihin kuuluu. Ja sanomattakin on selvää, että työt valmistuvat annetussa aikataulussa.